VG, Dagbladet og NRK kjemper om samme pris

Her er de nominerte til årets digitale mediepriser.

Denne artikkelen er over ni år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I alt 30 bidrag konkurrer i til sammen åtte kategorier om digital mediepris som deles ut av Mediebedriftenes Landsforening under Nordiske Mediedager i Bergen.

Flest nominasjoner er det Bergens Tidende som har. Mediehuset er nominert i fem av kategoriene. Blant annet årets nettsted. I denne klassen konkurrerer BT med Adresseavisen, Aftenposten og Sunnmørsposten.

BT konkurrerer for øvrig med Sunnmørsposten i kategorien årets lokale nettsted. Her er også Nordlys nominert.

VG er også nomiert i fem kategorier, blant annet årets nasjonale nettsted, hvor det konkurreres mot NRK og Dagbladet. De tre konkurrerer også mot hverandre i klassen årets nisjenettsted med henholdsvis Godt.no, NRK P3 Urørt og Pressfire.no.

VG og Dagbladet møtes i mange av kategoriene. I årets nyskapning/innovasjon konkurrerer de to med henholdsvis dekningen av Sjakk VG og Null Ctrl. Og utfordres samtidig fra vest av BTs Pust og Sunnmørspostens Rushtid Ålesund.

TV 2.no, TV8s TV-kiosken og NRKs Superspiller konkurrerer om prisen årets tablet/mobil.

Dagbladet, VG, Drammens Tidende og Bergens Tidende konkurrerer om prisen årets reportasje. BT har to reportasjer nominert.

I klassen årets programserie er NRK nominert med “Tabu med Abu”, VGTV med “Tørnquist show”, TVVest med “Siste dans”, Østlendingen med “Destinasjon Løvebakken” og Bergens Tidende med “Fakta fra barn”.

Denne journalisten sitter i juryen i de to sistnevnte kategoriene.

Powered by Labrador CMS