Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dag Nordbotten Kristoffersen (43) slutter som politisk redaktør i Tønsbergs Blad for å bli informasjonsdirektør i Vestfold fylkeskommune. Kristoffersen har tidligere vært ansvarlig redaktør i avisene Laagendalsposten og Gjengangeren.

Ingjerd Skreien Eriksen har overtatt etter Margoth Kalstad som redaktør for bladet Helsesekretæren.

Kari Traa, nylig pensjonert kulekjører, blir reporter for NRK1 under Ekstremsportveko på Voss i sommer. Hun skal være utegående reporter og Øyvor Bakkes medprogramleder. Traa har tidligere dekket 17. mai-feiringen på Voss i samarbeid med Kjell Fuglehaug.

Jan Oscar de Besche (30) slutter som finansjournalist i Reuters, og starter i ny stilling som rådgiver for finansiell kommunikasjon i KREAB.

Lise Helset (29) er konstituert som redaktør i månedsmagasinet [mag] mens Kjersti Kvam er i svangerskapspermisjon. Hun har jobbet som reportasjeleder i samme blad.

Roald Hansen har overtatt etter Eirik Wormstrand som redaktør av bladet Kretsløpet.

Trine Bakke (33) er konstituert som ansvarlig redaktør i Halden Dagblad for seks måneder. Bakke har tidligere vært journalist i Halden Arbeiderblad, Sarpsborg Arbeiderblad og Lofot-Tidende.

Hans-Erik Hansen har overtatt rattet som redaktør av bladet Motorføreren. Hansen har tidligere jobbet for blant andre Bilmagasinet, Seilas og Båtliv.

Elisabeth Norheim (33) er fast ansatt som journalist i Her og Nå fra 1. mai. Hun har jobbet som vikar i bladet siden september 2005. Hun har tidligere jobbet for NRK og TV 2 Nett-avisen.

Jan Ove Årsæther, TV 2s nye nyhetsredaktør, har satt sammen nytt lederteam for TV 2 Nyhetene. Oslo: Sigmunn Hebnes (desksjef), Sveinung Habbestad og Tor Godal (vaktsjefer), Niklas Lysvåg (redaksjonssjef allmennredaksjonen), Ingvild Jensen (redaksjonssjef politikk og økonomi). Bergen: Knut Andreas Skogstad og Viggo Slettevold (vaktsjefer, desken), Bjørnar Solheim (redaksjonssjef, utenriks), Øyvind Egaas (redaksjonssjef, Landslaget), Morten Sandøy (redaksjonssjef Magasinet). I tillegg skal det ansettes en redaksjonssjef for innenriksavdelingen i Bergen.

Marit Haugdahl slutter som redaktør i Matindustrien, for å bli informasjonskonsulent og journalist i Matforsk.

Arild Johannessen, redaktør i Coop Treffpunkt, er hedret med advokat Dehlis pris for 2005.

Kristin Ma Berg forlater Hjemmet Mortensen og blir ny sjefredaktør i motemagasinet Tique.

Harald Grenne (36) har rykket opp fra journaliststilling til redaktørstolen i Kreativt Forums redaksjon. Han overtar etter Trygve Lorentzen.

Benedicte Wessel-Holst (25) er ansatt som journalist i Kreativt Forum. Hun har erfaring som frilanser for magasinene NO og KF.

Jannecke Weeden vikarierer som programleder for «SAAB» på Kanal 24, mens Anette Walter Numme er i svangerskapspermisjon.

Arnt Sommerlund slutter som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Romsdals Budstikke.Per-Kristian Bratteng er konstituert i redaktørstillingen.

Pål Espen Kilstad har sluttet i NRK riks i Trondheim og starter som kommunikasjonsrådgiver i Oljedirektoratet.

Audhild Gregoriusdotter Rotevatn blir nyhetsredaktør i Kanal 24. Før hun gikk i barselpermisjon jobbet Rotevatn som programleder i «Nyhetspuls» på samme kanal.

Jan Øyvind Helgesen (56) overtar etter Pål T. Jørgensen som programleder for Tabloid til høsten. Helgesen har arbeidet i TV 2 siden starten i 1992, og har de siste årene vært programleder i God morgen Norge.

Thomas Ergo er ansatt som journalist i aktualitetsmagasinet Memo. Ergo har arbeidet som frilanser en periode, etter nesten ti år i Dagbladet.

Lars Kristian Solem har begynt som redigerer i Ny Tid. Han kommer fra jobben som vaktsjef/reporter i Sogn Avis.

1. april begynte Bente-Line Svellingen Flatekvål som redaktør i Sydvesten i et årsvikariat. Tidligere redaktør, Trond Olav Skrunes, har begynt i et vikariat i BAs nyhetsavdeling.

Bjørn Erik Sættem (34) har tiltrådt stillingen som Informasjonssjef Personmarked i Storebrand. Han kommer fra stillingen som redaktør i Dine Penger.

Sissel Faller er tilsatt som ny informasjonsdirektør i Statens vegvesen. Hun kommer fra Telenor-konsernet, hvor hun de siste 11 årene har hatt flere lederstillinger innen kommunikasjon.

Redaksjonsklubben i Hadeland har avholdt årsmøte og gjenvalgt klubbens styre som består av Helge Rønning Birkelund (leder), Morten Hansen (nestleder), Siv Ellefsrud (sekretær) og Marit Skjøtskift (kasserer).

Vidar Eidhammer, Marianne Feste, Gøril Furu, Ingrid Hognaland og Bjarte Vik er nye praktikanter ved Nynorsk medie-senter i Førde.

Øyvind Schou (27) er ansatt som journalist i Drammens Tidende. Han har jobbet som frilans og vikar i Drammens Tidende.

Powered by Labrador CMS