Fotballforbundets 23 pakker

Norges Fotballforbund har lagt ut medierettighetene til fotball for en ny periode på anbud. Rettighetene er delt opp i 23 pakker, og her kan du se hva de innholder.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Les mer om fotballrettigheter i dagens papirutgave av Journalisten.

TV

Pakke 1: visning av 6 Tippeligakamper søndag (med 1. valg for én kamp) per serierunde, alle Toppseriekamper og alle La Manga Cup-kamper i sin helhet. Inkludert visningsformatene høydepunkter i Live Magasin og oppsummeringsmagasin for Toppserien og La Manga Cup, samt høydepunkter til bruk i nyhetssendinger og arkivrett for alle kamper inkludert i pakken.

Pakke 2: visning av alle kamper i Adeccoligaen, cupen samt én Tippeligakamp lørdag (med rullerende 2. eller 3. valg av kamp) per serierunde i sin helhet. Inkludert visningsformatene høydepunkter i Live Magasin og oppsummeringsmagasin (gjelder ikke for Tippeligakampen), samt høydepunkter til bruk i nyhetssendinger og arkivrett for alle kamper inkludert i pakken.

Pakke 3: visning av én Tippeligakamp mandag per serierunde i sin helhet (med rullerende 2. eller 3. valg av kamp). Inkludert visningsformatene høydepunkter til bruk i nyhetssendinger og arkivrett for den inkluderte kampen i pakken.

Pakke 4: visning av landskamper i sin helhet, inkludert visningsformatene høydepunkter til bruk i nyhetssendinger og arkivrett for alle kampene inkludert i pakken.

Pakke 5: visning av oppsummeringsmagasin søndag for kampproduktet Tippeligaen, alle kamper i den enkelte serierunden samt arkivrett.

Pakke 6: høydepunkter til bruk i nyhetssendinger, alle kampprodukter.

Pakke 7: arkivrett.

Bredbånds-TV

Pakke 8: visning av kamper i sin helhet; TV Pluss-format, alle kampprodukter.

Alternativt Pakke 9-12: visning av kamper i sin helhet; TV Pluss-format, gjeldende for kampproduktene/kampene enkeltvis slik de er bundlet for tv-plattformen i pakke 1-4.

Pakke 13: arkivrett.

Internett

Pakke 14: visning av kamper i sin helhet; WEB-TV-format, alle kampprodukter.

Alternativt Pakke 15-18: visning av kamper i sin helhet; WEB-TV, gjeldende for kampproduktene/kampene enkeltvis slik de er bundlet for tv-plattformen i pakke 1-4.

Pakke 19: klipp, høydepunkter og sammendrag høydepunkter.

Pakke 20: arkivrett.

Mobil

Pakke 21: klipp, høydepunkter og sammendrag høydepunkt, inkludert rett til radiosendinger på plattformen mobiltelefonradio.

Pakke 22: arkivrett.

Radio

Pakke 23: rett til nasjonale radiosendinger.

Fristen til å søke på de ulike pakkene gikk ut 13. mai, men Fotballforbundet ønsker ikke å oppgi hvem som har søkt på hva.

Powered by Labrador CMS