Faksimile av Henrik Færevågs egen blogg på iBergen.no.

Ansatte har fått pengene sine

IBergens eiere løste situasjonen før retten ble satt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

For to uker siden ble det kjent at to av iBergens tidligere ansatte gikk til sak mot selskapet i Bergen Tingrett for å få ut penger de hadde krav på. Kravet besto av feriepenger og noe lønn.

Lang tid

Dagen før Henrik Færevåg skulle møte sine tidligere medarbeidere i rettssalen, klarte han og eierne i selskapet iMedium å hente penger til å betale de to i går.

Tidligere klubbleder Atle Jørstad er fornøyd med at det nå er kommet til en løsning, men han mener det kanskje kunne skjedd raskere.

– Vi synes det er dumt at det skulle gå så lang tid, det har ikke vært heldig for noen av partene. Jeg er sikker på at dersom de hadde hatt muligheten til å få ut pengene før, så ville de gjort det. Jeg tror ikke de ønsket noe annet, sier Jørstad.

Journalisten retter

Henrik Færevåg, som leder nettselskapet, ønsker ikke å snakke med Journalisten. Han viser til at vår omtale for to uker siden var unøyaktig og med flere feil.

Færevåg har helt rett i at artikkelen inneholder mangler. Det går ikke tydelig fram at to av de fire som omtales innledningsvis, hadde fått pengene de hadde krav på. Artikkelen er nå oppdatert og Journalisten beklager feilen.

Powered by Labrador CMS