Mediefolk:

Andrea Tiltnes rykker opp og blir debattansvarlig. Fatima Almanea, som i dag er spaltist, blir ny debattjournalist.

Andrea tar over debattansvaret i Adresseavisen. Med Fatima som ny debattjournalist

Politisk redaktør skryter av det nye teamet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Andrea Tiltnes er ny debattansvarlig i Adresseavisen, mens Fatima Almanea ny debattjournalist, skriver Adresseavisen i en pressemelding.

Tiltnes har siden i vår jobbet som debattjournalist i Adresseavisen. Hun kom fra stillingen som kommunikasjonsansvarlig ved Det humanistiske fakultet ved NTNU. Hun har tidligere vært kommunikasjonsansvarlig ved Cardiac Exercise Research Group (CERG).

36-åringen har bred journalistisk erfaring, blant annet fra Adresseavisen, Høgskoleavisa og Nordlys.

– Tiltnes har imponert meg i tiden hun har vært hos oss, og jeg er utrolig glad for at hun nå skal lede vår debattsatsning framover, sier politisk redaktør Siv Sandvik i pressmelding.

Fatima Almanea blir ny debattjournalist. 26-åringen er for tiden spaltist i avisa, og har tross unge alder deltatt i samfunnsdebatten i en årrekke.

Almanea studerer jus, og har siden 2019 jobbet som rådgiver i Verdal kommune. Hun ble i 2015 valgt inn i kommunestyret i Verdal for Ap. Almanea er i permisjon fra jobb og politiske verv, og oppholder seg nå i Irak der hun arbeider med bistandsorganisasjonen hun har stiftet i landet, skriver Adresseavisen i pressemeldingen.

– Vi gleder oss veldig til å få henne med på laget fra sommeren av. Almaneas bakgrunn som samfunnsdebattant kommer godt med når hun skal finne nye stemmer som kan bidra i debatten i Midt-Norge, sier Sandvik.

– Hun har stått i stormen selv, og vet hva som skal til for å at folk skal finne motet til å fortelle sine historier og si hva de mener.

Berit Baumberger, som har vært debattansvarlig i Adresseavisen siden 2019, tar nå et halvt års permisjon i utlandet før hun returnerer som journalist i Dagsorden-redaksjonen i avisa.

– Baumberger har løftet debattstoffet i Adresseavisen, særlig med tanke på den digitale satsningen og arbeidet med å hente inn nye og yngre stemmer, sier Sandvik

Powered by Labrador CMS