Mediefolk:

Audun Bårdseth vil starte i sin nye stilling rett etter nyttår.

Audun Bårdseth er ansatt som ny ansvarlig redaktør for Mitt Kongsvinger

– Dette en sjanse jeg ikke klarte å si nei til.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Audun Bårdseth (49) er ansatt som ny ansvarlig redaktør i Mitt Kongsvinger etter Bjørn Taalesen, skriver den ferske lokalavisen i en pressemelding.

Bårdseth startet sin yrkeskarriere i Glåmdalen under Taalesens ledelse, før turen gikk til Horten og Gjengangeren. Her jobbet han i 25 år, de siste fire som ansvarlig redaktør og daglig leder.

Han kommer til Mitt Kongsvinger fra Svalbardposten, hvor han har jobbet i snaut to år.

– Jeg stortrives i Longyearbyen og på Svalbard, men da muligheten for å være med på å utvikle Mitt Kongsvinger videre, var dette en sjanse jeg ikke klarte å si nei til. Jeg har latt meg imponere over at de har funnet sin plass og fylt et tomrom som åpenbart har vært i Kongsvinger, sier Bårdseth i pressemeldingen.

Taalesen informerte styret i utgiverselskapet Nye Medier Invest AS før sommerferien om at det burde starte arbeidet med å finne hans etterfølger.

– Jeg mener det er riktig å få inn en ny ansvarlig redaktør som kan trekke de litt lengre linjene nå, sier Taalesen.

– Jeg stilte meg til disposisjon for å bidra videre i en annen rolle, hvis arvtakeren ønsket dette. Og det har Audun Bårdseth sagt han gjør, fortsetter han.

Styreleder Erik Veiby er glad for at Mitt Kongsvinger har klart å rekruttere en erfaren avisleder.

– Ansettelsen av Bårdseth, samtidig som at Bjørn Taalesen er med videre, er et signal på at Mitt Kongsvinger ønsker å ta ytterligere steg og styrke posisjonen som en foretrukket nyhetsleverandør i Kongsvinger.

Bårdseth vil starte i sin nye rolle etter nyttår.

Powered by Labrador CMS