Audun Bårdseth (foran) har vært redaktør for Gjengangeren i fire år. Her med daværende styreleder Øystein Hjørnevik da han gikk fra konstituert til fast redaktør i 2016. Foto: Ellen Johannessen, Gjengangeren

Audun Bårdseth går av som Gjengangeren-redaktør

Har fungert i stillingen i fire år.

Publisert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Audun Bårdseth går av som ansvarlig redaktør og daglig leder for Gjengangeren, og har siste arbeidsdag om tre måneder, melder avisa selv.

Bårdseth har fungert i stillingen i fire år, og har vært ansatt i avisa i 25 år.

– For meg handler dette om å høre etter, både på familien min og på meg selv. Det er rett og slett på tide, sier han til egen avis.

Klubbleder Ellen Johannessen sier til avisa at meldingen kom overraskende på. Hun berømmer Bårdseth for faglig dyktighet, lokalkunnskap og at han er en lojal leder.

– Vi burde kanskje ikke bli overrasket, for det er krevende å være redaktør i dag. Hos oss i Gjengangeren har det vært mange utskiftninger, så 4 år er lenge å sitte i redaktørstolen. Vi har uansett stor respekt for avgjørelsen hans, og det står respekt av at han ønsker å gjøre noe annet. Vi ønsker Audun masse lykke til videre, sier Johannessen.

Regiondirektør Øyvind Bladt Hagen i Amedia Buskerud og Vestfold uttaler at prosessen for å finne ny redaktør og daglig leder starter umiddelbart.

Powered by Labrador CMS