Fra venstre: Audun Holmøy Røhrt, daglig leder Fri Flyt; Erlend Sande, ansvarlig redaktør Fri Flyt og Gard Steiro, sjefredaktør og administrerende direktør i VG.

VG kjøper Fri Flyt

– Vi har latt oss begeistre over journalistikken, sier Gard Steiro.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

VG kjøper alle aksjene i Fri Flyt AS, skriver VG i en pressemelding.

Fri Flyt AS ble etablert i Bergen i 1998, og inkluderer friflyt.no, magasinene Fri Flyt og Jeger, samt de digitale nisjesatsingene Landevei, Terrengsykkel, Klatring, Ute og Jeger.

– Vi gleder oss til å inkludere Fri Flyt-universet i mediehuset VG og Schibsted. Gründerne og de ansatte har i over 20 år gjort en imponerende jobb med å bygge en sterk merkevare med lojale og kvalitetsbevisste brukere, og Fri Flyts egenart skal ikke endres som en del av VG, sier Gard Steiro, ansvarlig redaktør og administrerende direktør i VG, i pressemeldingen.

– Vi har latt oss begeistre over journalistikken i Fri Flyt. Det er en kunnskapsrik og dedikert gjeng vi ser frem til å bli bedre kjent med. Potensialet for videre vekst er betydelig når vi nå slår oss sammen, fortsetter han.

Fri Flyt har i dag 18 medarbeidere, som nå vil jobbe tett med VG og Schibsteds miljøer. Det inkluderer gründerne Audun Holmøy Røhrt og Erlend Sande.

– Både VG og Schibsted har de samme verdiene som oss knyttet til redaksjonell integritet og å satse på flinke folk. I tillegg har de kunnskap vi kan lære mye av, sier Audun Holmøy Røhrt.

Han legger til:

– Å bli en del av Norges desidert største avis og nettsted åpner for nye, store muligheter i videreutviklingen av Fri Flyt og våre nisjer, ikke minst digitalt. Det gjelder både på innholds-, distribusjons- og inntektssiden. Nå gleder vi oss veldig til å gå inn i en ny epoke - og skape et nytt kapittel i Fri Flyt-historien,

VG overtar formelt eierskapet fra og med 1. november.

Powered by Labrador CMS