Til sommeren er Carina Olset Hovda tilbake på TV-skjermene.

MEDIEFOLK:

Carina Olset Hovda gjør comeback som journalist

Skal lede kveldssendingene på TVNorge og Max fra de olympiske leker i Paris.

Publisert Sist oppdatert

For snart to år siden kom beskjeden om at Carina Olset Hovda hadde sagt opp NRK-jobben. Etter 16 år i NRK gikk hun til rådgivningsselskapet Corporate Communications AS.

Men nå gjør hun comeback som journalist. Olset Hovda skal lede kveldssendingene på TVNorge og Max når de olympiske leker i Paris 2024 går stabelen denne sommeren. Med seg i studio får hun Warner Bros. Discovery-profil Carsten Skjelbreid.

Carsten Skjelbreid.

– Det blir skikkelig gøy å returnere til skjermen med OL i Paris. Jeg kjenner Carsten fra tidligere og gleder meg stort til å ha sendinger sammen med ham, sier Olset Hovda i en pressemelding.

Skjelbreid sier i samme pressemelding at han ser fram til å innta OL-studioet med sin nye programleder­kollega. 

– Jeg har alltid vært veldig imponert over Carina som programleder, og det gleder meg stort at vi skal jobbe sammen under OL. Hun er drivende dyktig, har jobbet med de største sportsbegivenhetene tidligere og er bunnsolid som programleder.

Nordisk sportsdirektør i Warner Bros. Discovery og fungerende sportsdirektør for Norge, Antti Haajanen, legger til: 

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Carina på laget under OL. Hun har lang erfaring som sportsjournalist og programleder, og vi har klokketro på at hun og Carsten blir en meget bra duo til å geleide det norske folk gjennom sommerens OL.

Powered by Labrador CMS