Jørn Myreng, Katharina Mortensen, Jan Harald Tomassen og Rune Ytreberg begynner i iTromsø.

Disse fire går til iTromsø

Henter fra DN, Sol og NRK.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Avisa iTromsø ansetter fire journalister denne våren, skriver sjefredaktør Stig Jakobsen i ei pressemelding.

Før jul ble det kjent at fire iTromsø-journalister sa opp på én uke, og gikk til Nordlys, Nidaros, iFinnmark og Verdens Naturfond (WWF).

– Det er utrolig spennende med slike signeringer, og det åpner for helt nye muligheter. Rune har levert fabelaktig bra hele karrieren, så vi er spente på hva han kan få til i iTromsø. Jeg spår at han blir en «gamechanger» for oss», sier sjefredaktør Stig Jakobsen, ifølge pressemeldinga.

Disse blir nyansatt i avisa:

Rune Ytreberg har i mange år jobbet for Dagens Næringslivs i Nord-Norge. Han er tidligere Skup-prisvinner og har stått for det meste av næringslivsdekninga DN har hatt fra landsdelen de siste fem årene. Han var tidligere ansatt i NRK Troms, og senere Brennpunkt-redaksjonen i mange år.

Jan Harald Tomassen går fra NRK Finnmark til iTromsø. Han har bakgrunn fra Folkebladet, Fremover, NRK Troms og Nordlys, samt har jobbet flere år i Forsvaret som presseoffiser.

Jørn Myreng har også tidligere jobbet i iTromsø, og var før dette i Nordlys.

Katharina Mortensen kommer fra Sol.no, og var tidligere ansatt i Medier24.

Deskredaktør i avisa, Preben Olsen, vil i tillegg ta over hovedansvaret for krim.

– Vi er lettet og svært fornøyd med at vi har fått inn så solide erstatninger. Når noen slutter, er man alltid usikre på hvem som kommer inn, men her tror jeg vi har truffet særdeles bra», sier klubbleder i iTromsø, Christer Pedersen, ifølge pressemeldinga.

Powered by Labrador CMS