Christina Guldstad fotografert i forbindelse med at det nå nedlagte fagbladet Ingeniørenes stemme vant Fagpressens utviklingspris i 2018.

MEDIEFOLK:

Christina Guldstad er ny nisjeredaktør i Altinget

– Definitivt drømmejobben for meg som hele karrieren har vært opptatt av den politiske journalistikken.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Christina Guldstad er ny nisjeredaktør i Altinget, melder nettavisen selv.

– Jeg er utrolig glad for å være på plass hos Altinget. Politikk er alt, og det er helt nødvendig med journalistikk som ser på betydningen og konsekvensene av politiske beslutninger eller mangel på sådan. Dette er definitivt drømmejobben for meg som hele karrieren har vært opptatt av den politiske journalistikken, sier Guldstad til sin nye arbeidsgiver.

Gulstad kommer fra stillingen som journalist i FinansWatch. Tidligere har hun blant annet vært redaktør for fagbladet Ingeniørenes stemme. Hun har også jobbet for flere lokal- og regionaviser.

– Jeg er glad for å få med en så innovativ og dyktig ressurs som Christina Guldstad. Altinget er inne i en ekspansiv fase og skal utvide vårt redaksjonelle fokus til nye politikkområder. Vi ser et behov for flere politiske journalister som kan følge ett felt over tid, sier sjefredaktør Veslemøy Østrem til egen avis.

Powered by Labrador CMS