Journalister i solnedgang utenfor skup-hotellet fredag kveld.

Skup 2023

Dagene i sus og Skup er over. Her er bildene

Skup-konferansen er over for i år. Prisene er delt ut, sjampisen er tom og sjokket over fredagens Märtha-intervju har lagt seg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

For vinnerne skinner nok sola fortsatt, men for alle taperne er turen hjem i regnet en påminner om at hverdagen langt unna sesjoner og softis nærmer seg med stormskritt.

Vi bidrar derfor med et lite minne fra dagene i sus og skup:

Avgått juryleder Bernt Olufsen i solnedgang. Under middagen mottok han heder og ære etter at han overraskende gikk av som juryleder i fjor.
Tonje Vang, lagmann i Borgarting lagmannsrett og en håndfull andre jurister og journalister venter på å debattere innsyn og åpenhet i rettssystemet.
Ingen journalister ønsket å stå i skyggen under pausen.
Redaktørene gjør seg klare til å snakke presseetikk. Ingen redaktører var uenige og debatten endte uten særlig debatt. Fra venstre: Karianne Solbrække fra TV 2, Gard Steiro fra VG, Per Arne Kalbakk fra NRK, Morten Andersen fra Aftenposten og Alexandra Bæverfjord fra Dagbladet.
-Å nei! Dette vil jeg ikke høre! var det noen som sa i salen da Dagbladets Mads Andersen intervjuet Märtha. Slik reagerte publikum da Andersen spurte prinsessen om hennes sexliv.
Torbjørn Røe Isaksen var på sin aller første Skup-konferanse som samfunnsredaktør i E24. I en av pausene tok han seg tid til å «Facetime»
5080 Nyhetskanalen var årets underholding under middagen. Journalistens redaktør lo ved flere anledninger og ytret: – Humor kan være gøy.
VGs Mona Grivi Norman og Klassekampens Aina Ebube Helgheim og Anna Krokene har mottatt diplomene sine. Hvorfor de ble stående bak scenen var det ingen av dem som kunne svare på.
Selve Skup-prisen er overraskende liten og var nok vanskelige å få øye på for de 660 som hadde møtt opp på festmiddag denne kvelden. Festmiddagen varte i over fire timer.
Powered by Labrador CMS