Mediefolk:

Forsvarets forum mister Silje Kampesæter til NRK Innlandet.

Silje Kampesæter er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Innlandet

Bytter jobb etter kort tid.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

27. januar kom nyheten om at Silje Kampesæter hadde rykket opp og blitt nyhetsredaktør i Forsvarets forum, men nå er hun på vei over i ny stilling i NRK. I en pressemelding forteller NRK at 32-åringen er ansatt som distriktsredaktør i NRK Innlandet.

– Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med nye dyktige kolleger og til å ta fatt på nye oppgaver. NRK Innlandet er et kontor med mange flotte medarbeidere med solid erfaring. Så her er det mye nytt å lære for egen del, og så håper jeg og tror at jeg også kan dele ett og annet av min egen erfaringer med å nå nye målgrupper, sier Kampesæter ifølge pressemeldingen.

– Med Silje Kampesæter får NRK Innlandet en leder som har stått i digitale endringsprosesser og kan vise til svært gode resultat. Hun vil gjennom sin energi og endringsvilje bidra til at både NRK Innlandet og NRK utvikler journalistikken til beste for publikum, sier regionredaktør Eivind Undrum Jacobsen.

Ansvarlig redaktør Stian Eisenträger i Forsvarets forum er ikke overrasket over at NRK har ansatt hans forholdsvis ferske nyhetsredaktør.

– Forsvarets forum tiltrekker seg dyktige mennesker, som får mye ansvar og gode muligheter til å utmerke seg. Vår 75 år lange historie har vist at vår kompetente redaksjon nærmest fungerer som et klekkeri for profilerte journalister, redaktører og andre mediefolk, sier han i en pressemelding.

Kampesæter har tidligere jobbet som Midtøsten-korrespondent for Aftenposten samt vært journalist i NRK og TV 2.

Powered by Labrador CMS