Mediefolk:

Tidligere sjefredaktør i Aftenposten, Espen Egil Hansen, er ny styreleder i Shifter.

Espen Egil Hansen blir ny styreleder i Shifter

– Er imponert over hva Shifter er i dag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nettavisen Shifter, som skriver om teknologigründerskap og innovasjon, har sikret seg en ny profilert styreleder. Espen Egil Hansen, tidligere sjefredaktør og administrerende direktør i Aftenposten, tar over vervet etter tidligere TV Norge- og Discovery-sjef Harald Strømme.

– Få andre i Norge kan kombinere kommersiell teft med høy redaksjonell integritet, på den måten Espen har gjort i Aftenposten. Den erfaringen han har med å skape inntekter på toppen av en sterk redaksjonell merkevare, vil være svært verdifull for oss i Shifter fremover, sier medgründer og daglig leder i Shifter, Lucas Weldeghebriel, ifølge en pressemelding.

Imponert over Shifter

– Jeg tar denne oppgaven fordi jeg er imponert over hva Shifter er i dag, og fordi jeg tror det kan bli noe langt mer i fremtiden, sier den nyslåtte styrelederen ifølge pressemeldingen.

Han mener Shifter ikke har gått i fellen med å skulle være alt for alle.

– Det har troverdighet nettopp fordi de er et medium for og av tech-gründere. Ironisk nok har dette gjort at Shifter har fått abonnenter og lesere langt ut over startupmiljøene. Nettopp fordi de er så tydelige på ett felt, blir de relevante for flere, sier han.

– Det er mange redaksjoner i Norge som dekker dagens næringsliv, men Shifter er allerede i dag morgendagens næringsliv. Jeg gleder meg til å hjelpe Shifter med å utvikle denne posisjonen, sier han.

Løftet flere hakk

Weldeghebriel understreker at med Strømme som styreleder, fikk de løftet Shifter flere hakk.

– Når vi først hadde en styreleder av førsteklasses kvalitet, og har sett hva det innebærer av tilførsel av kompetanse og forretningsstrategi, så var det uaktuelt å gå ned i standard da Haralds periode gikk ut i sommer, sier Weldeghebriel.

Powered by Labrador CMS