Politiforum-redaksjonen hanket inn priser under Fagpresseprisene 2019, inkludert den gjeveste prisen – Fagpresseprisen. Foto: Kristine Lindebø

Derfor er Politiforum kåret til Årets fagblad

Juryen: Vist muskler over flere år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Politiforum var kveldens store vinner under Fagpresseprisene 2019. De stakk av med pris for årets beste forside, Fagpressens journalistpris, og ikke minst fikk de hovedprisen Fagpresseprisen 2019.

Redaktør Ole Martin Mortvedt mottok prisen av juryleder Kjersti Løken Stavrum under utdelingen på Månefisken i Oslo torsdag kveld.

– En drømmeavslutning, sier redaktør Mortvedt til Journalisten. Til høsten går han av som redaktør.

– Det er veldig hyggelig å få denne anerkjennelsen fra det profesjonelle pressemiljøet. Jeg følger virkelig at jeg går med flagget til topps. Jeg har jobba med dette 24-7 i 19 år, nå er det på tide å slippe til yngre krefter, som kan videreutvikle og fornye bladet.

Redaktør Ole Martin Mortvedt i Politiforum rakk å få pris for årets fagblad, før han går av som redaktør. Her får han prisen av juryleder Kjersti Løken Stavrum. Foto: Kristine Lindebø

Juryens begrunnelse:

«Fagpresseprisen er den gjeveste av kveldens priser. Dette er ikke en pris for lang og tro tjeneste. Det er en heder til en publikasjon som har vist muskler over flere år. Det er en anerkjennelse til dere som vil noe med det dere publiserer, dere som stadig imponerer – og som år etter år viser at dere tenker helhetlig fra idé til presentasjon. Vi i juryen oppfatter at dere har en utpreget stolthet over den publikasjonen dere lager, vi tror dere inspirerer også andre innad i Fagpressen og dessuten utenfor. Derfor er det en samlet jury som med stor entusiasme gir Fagpresseprisen for første gang til POLITIFORUM.»

Juryen har bestått av:

Kjersti Løken Stavrum (leder), Morten Løberg, Nina Thorvaldsen, Anne Hafstad, Reidun Kjelling Nybø, Yngve Vogt og Tormod Haugstad.

Powered by Labrador CMS