Mediefolk:

– Forsvarets forum har utviklet seg enormt på digitale flater de siste årene. Samtidig har vi også et enormt potensiale, sier Silje Kampesæter.

Silje Kampesæter blir nyhetsredaktør i Forsvarets forum

– Har stått i spissen for flere betydelige endringer og nyvinninger.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

32 år gamle Silje Kampesæter rykker opp og blir ny nyhetsredaktør i Forsvarets forum.

– Silje har demonstrert at hun har stor gjennomføringskraft, hun er strukturert, kan prioritere hardt og har svært gode lederegenskaper, sier ansvarlig redaktør Stian Eisenträger i en pressemelding.

– Hun kan vise til å ha oppnådd en rekke solide og dokumenterte resultater, og vi er heldige som greide å sikre oss henne til denne særdeles viktige stillingen, fortsetter han.

Kampesæter startet som journalist i Forsvarets forum i 2018. Hun har vært fungerende digitalredaktør en periode og kommer nå fra stillingen som ansvarlig for redaksjonell utvikling.

– Hun har stått i spissen for flere betydelige endringer og nyvinninger, eksempelvis lansering av podkasten «Krig & sånn» og vår nye mobilapp. Hun er en fremragende journalist med gode instinkter, og hun kan sin presseetikk. Det er ikke overraskende at hun er med i teamet som har levert Forsvarets forums aller første metoderapport til Skup, sier Eisenträger.

Tidligere har Kampesæter jobbet i blant annet NRK, TV 2, Dagbladet og Aftenposten. I sistnevnte var hun Midtøsten-korrespondent i 2015 og 2016.

– Forsvarets forum har utviklet seg enormt på digitale flater de siste årene. Samtidig har vi også et enormt potensiale. Vi har en lojal og interessert lesermasse som er utrolig tørste på nyheter. Slik sett er vi i en veldig heldig posisjon, sier Kampesæter.

– Med økt nyhetsjobbing vil vi oftere stå overfor vanskelige valg og prioriteringer av saker. Noen ganger vil det svi, men til slutt vil det gjøre sluttproduktet vårt, journalistikken, enda bedre.

Powered by Labrador CMS