Roger Ailes måtte fratre Fox News-sjefsstillingen i 2016, og døde året etter. Foto: Sgt. Christopher Tobey / DINMOC / Wikipedia Common

Nå kommer det både film og tv-serie om den omstridte Fox News-grunnleggeren Roger Ailes

Fokus på #metoo-avsløringene som gjorde at han måtte gå av.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Margot Robbie er det nyeste navnet på rollelisten til den kommende filmen om sextrakasseringen i nyhetskanalen Fox News.

Ifølge Hollywood Reporter skal Robbie, Oscar-nominert for innsatsen som Tony Harding, spille en nyhetsprodusent.

Allerede er det klart at Nicole Kidman skal spille nyhetsankeret Gretchen Carlson, som i 2016 var den som varslet om trakasseringen og sexismen som rådet i medieselskapet. Charlize Theron gestalter Megyn Kelly, et annet nyhetsanker som stod frem og fortalte om misbruk.

Carlson og mer enn et tyvetalls andre kvinner beskyldte styreleder og direktør Roger Ailes for seksuell trakassering. Ailes var med på å grunnlegge Fox News i 1996, og var en viktig maktfigur. Han måtte fratre i 2016, og døde året etter.

Samtidig er det klart at kanalen Showtime har gitt grønt lys for en åtte episoders serie viet mediemogulen Ailes' fremvekst og fall, basert på Gabriel Shermans 2014-bok «The Loudest Voice in the Room» – med Russell Crowe i hovedrollen som Ailes.

Powered by Labrador CMS