– Vi skal fortelle ting om oss selv som vi aldri har sagt til noen

Tore Sagen og Harald Eia med ny podkast.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Daglig leder for Schibsted-selskapet PodMe i Norge, Kristin Ward Heimdal, er svært fornøyd med podkasten som lanseres i dag.

– Tore og Haralds podkast er et veldig spennende samarbeidsprosjekt for oss. Vi tror podkasten treffer godt i tidsånden og vil by på god underholdning for lytterne, sier hun i en pressemelding.

Dette er Tore Sagen og Harald Eias første samarbeidsprosjekt, men de påpeker i pressemeldingen at det er noe annet enn humor som nå står på agendaen.

– Når jeg hører Tore sammen med gjengen i podkasten Papaya så kommer de ofte innom spennende temaer og ting jeg har lyst til å dykke ned i. I Papaya blir det stort sett tullet bort, men nå har jeg muligheten til å få med Tore på de diskusjonene, sier Eia

I denne sesongen skal Sagen og Eia diskutere alt fra etiske problemstillinger til hverdagslige hendelser og temaer som er snakket om mange ganger før. Med utgangspunkt i egne erfaringer og holdninger skal de forsøke å se nye sider ved alt som diskuteres, skriver PodMe.

I forbindelse med utviklingen av den nye podkasten er det blitt gjennomført en spørreundersøkelse blant et representativt utvalg av det norske folk, for å finne ut hva de synes om duoen.

I undersøkelsen kommer det blant annet frem at mange av dem som misliker Sagen og Eia anser dem som arrogante, selvnytende og slitsomme.

– Vår første reaksjon var å le, men så må vi jo sette spørsmålstegn ved om dette er noe vi bør jobbe med. Vi har nok en jobb å gjøre for å bli mer åpne for andre menneskers tanker og ideer, sier duoen.

Når de to nå skal vise frem sin mer seriøse side er de ikke i tvil om hvilken linje de skal legge seg på.

– Vi skal dele mye og fortelle ting om oss selv som vi aldri har sagt til noen. Vi skal heller ikke vegre oss for å være harde i klypa med både hverandre og tematikken vi behandler. Det blir nok en blanding av interessant, gøy og utfordrende. Vi håper lytterne deler den opplevelsen, sier Sagen og Eia.

Powered by Labrador CMS