Anders Lie Brenna er redaktør for den nye Watch Media-avisa EnergiWatch som lanseres onsdag.

EnergiWatch:

I dag lanserer Watch Media ny nettavis for energibransjen

– Føles godt å komme i gang, sier redaktør Anders Lie Brenna.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Watch Media lanserer i dag EnergiWatch: Den nye næringslivsavisa som skal følge selskapene og menneskene i den norske energibransjen.

EnergiWatch, som er Watch Medias fjerde næringslivsavis i Norge, skal gi beslutningstagere og andre med interesse for energibransjen daglige nyheter om grønn energi, olje og gass, energipolitikk, teknologi og kraftmarkedet.

– Norge er en energinasjon, og energibransjen er den viktigste bransjen i norsk næringsliv. EnergiWatch skal lage næringslivsjournalistikk om hele bransjen, og det føles godt å komme i gang, sier redaktør Anders Lie Brenna i en pressemelding.

Redaksjonen bestående av fem journalister jobber i tett samspill med Watch Medias eksisterende norske aviser – AdvokatWatch, EiendomsWatch, FinansWatch og snart også MedWatch.

– Med lanseringen av EnergiWatch tar vi et viktig steg videre for vår satsing i Norge. Anders har fått på plass et svært godt team, og jeg gleder meg til å se dem sette i gang. Nyhetsbildet er for tiden brennhett i energibransjen, så timingen kunne neppe vært særlig bedre, sier Øyvind Henriksen, nyhetsredaktør for Watch Media i Norge.

Powered by Labrador CMS