Ingri Valen Egeland går fra Avisa Valdres til VårtOslo.

MEDIEFOLK:

Ingri Valen Egeland får nyopprettet stilling i VårtOslo

Blir redaksjonssjef og redaktør-vikar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Ingri Valen Egeland (31) får den nyopprettede stillingen som redaksjonssjef i VårtOslo.

Hun har de siste årene arbeidet som frontsjef i avisa Valdres, der hun også har lang erfaring som journalist. I tillegg har hun vært skribent for ulike magasiner.

– Jeg er veldig glad i Oslo og tror mange med meg setter pris på VårtOslos bidrag til å sørge for bredere dekning av det som rører seg i hovedstaden på lokalt plan. Å kunne få være med på å løfte og videreutvikle journalistikken i et allerede godt gjennomarbeidet produkt, er en oppgave jeg gleder meg stort til å ta fatt på, sier hun i en pressemelding.

Egeland starter i stillingen 1. juni, og går raskt ut i en periode som vikarierende redaktør i sommerferien.

Redaktør Vegard Velle ser frem til oppstarten.

– Jeg gleder meg veldig til å få Ingri om bord i VårtOslo. Vi i redaksjonen er imponerte over hennes forståelse for journalistikk og ser frem til at hun setter ut i livet sine ideer om å lage en god lokalavis. Hun vil få stor frihet på dette området, sier han i meldingen.

Han mener hovedstaden trenger flere dyktige journalister.

– Det er ikke lenge siden Medietilsynet slo fast at Oslo var landets største journalistiske blindsone. Hovedstaden er fremdeles sulteforet på dekning av det som skjer av stort og smått i byens lokalmiljøer, sier Velle.

Powered by Labrador CMS