Mediefolk:

Karen Anna Kleppe og Ivar Lid Riise har begge fått faste jobber i TV 2. Foto: Privat

TV 2 ansetter to i Bergen

Karen Anna Kleppe og Ivar Lid Riise til TV 2s innenriksredaksjon.

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Den store rekrutteringsprosessen til TV 2 Nyhetene i Bergen er i gang, skriver redaksjonssjef Bjarte R. Trettenes i en e-post til Journalisten.

Mediehuset kan i dag fortelle om to nyansettelser:

Karen Anna Kleppe fra Kvinnherad i Hordaland og Ivar Lid Riise fra Bergen (opprinnelig fra Ålesund). Begge er ansatt som reportere i innenriksredaksjonen.

Kleppe kommer fra lokalavisen Kvinnheringen, hvor hun blant annet har gjort seg bemerket med sin undersøkende journalistikk. Hun har også jobbet i avisen Firda i Sogn og Fjordane, hvor hun også var innom Nynorsk avissenter.

– Å få fast stilling i et nasjonalt medium som TV 2 ser jeg på som en fantastisk sjanse på alle mulige måter, sier Kleppe.

– Eller er jeg spent på helt ny oppgaver og sikkert en bratt læringskurve.

Ivar Lid Riise har vært ansatt i ulike stillinger i TV 2 Nyhetene i Bergen siden 2015. Har startet sin journalistkarriere i Møre Nytt i Ørsta og jobbet i NRK før han kom til TV 2 Nyhetene. Han har også jobbet som prosjektleder i TV 2s datterselskap Wolftech News.

– Fast jobb er fint, men fast jobb der man virkelig vil være føles helt fantastisk. Det skjer utrolig mye spennende på TV 2s plattformer nå, og jeg gleder meg over at nyhetsredaksjonen i Bergen får flere stillinger som vil gi en sårt tiltrengt vitamin-innsprøyting etter noen år med kraftig omstilling.

TV 2 Nyhetene har lyst ut flere reporterstillinger i Bergen. Rekrutteringsprosessen pågår nå og i løpet av noen uker skal ansettelsene være utført, opplyser redaksjonssjef Trettenes.

Powered by Labrador CMS