Mediefolk:

Kristina Bye skal jobbe fra Khronos nye trondheimskontor.

Kristina Bye blir Khronos første journalist i Trondheim

– Dette er en spennende nysatsing og et viktig sted for oss å være.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Jeg er veldig glad og takknemlig for å få muligheten til å jobbe med den dyktige gjengen i Khrono. Jeg gleder meg til et år med utvikling og god journalistikk, sier Kristina Bye (28) til sin nye arbeidsgiver.

Hun er ansatt som Khronos første journalist i Trondheim, og skal jobbe på Khronos nye trondheimkontor i en midlertidig stilling det nærmeste året, skriver nettavisen.

Bye har journalistisk bakgrunn som nettredaktør og mangeårig journalist i Studentmediene i Trondheim. I tillegg har hun vært innom Adresseavisen, Bergens Tidende og NRK P3. Hun har en grad i sosialantropologi fra NTNU.

– Vi er glade for å få til en ordning slik at vi kan være mer tilstede og synlige i byen som er hovedcampus for landets største universitet, samt huser flere andre viktige utdannings- og forskningsinstitusjoner, sier Tove Lie, ansvarlig redaktør i Khrono, til egen avis.

– Trondheim er også kjent for å være en god studentby og for Khrono, som er kunnskapsavisen for høyere utdanning og forskning, er dette en spennende nysatsing og et viktig sted for oss å være, sier Lie.

Powered by Labrador CMS