Mari Midstigen skal fra august lede Aftenpostens lydavdeling.

MEDIEFOLK:

Mari Midtstigen blir podkastsjef

Går inn i et vikariat som lydsjef i Aftenposten. 

Publisert

I snart syv år har Mari Midtstigen ledet Aftenposten Junior, avisas satsning mot barn. Fra august skal hun lede lydavdelingen i Aftenposten i forbindelse med at nåværende leder for avdelingen skal ut i barselpermisjon. 

– Det blir veldig gøy, sier Midtstigen til Journalisten. 

Hun fortsetter: 

– Jeg synes det er kjempespennende å få nye utfordringer, og å lære enda mer om lyd og podkast. Jeg synes det er utrolig mye bra podkastinnhold i Aftenposten, så jeg gleder meg veldig til å jobbe mer med det. 

Midtstigen forteller at hun har jobbet med lyd før, både i Aftenposten Junior og da hun var redaktør i Foreldre & Barn. 

– Jeg tar med meg det å jobbe med podkaster mot en spesifikt målgruppe inn i den nye jobben, det tror jeg er veldig nyttig erfaring å ha, sier hun.

Aftenposten Junior har i dag ni årsverk. Jobben med å lede lydavdelingen med tolv årsverk, ser Midtstigen på som ganske så lik. 

– Det blir nok mye av det samme arbeidet med fokus på daglig publisering, samtidig som jeg også skal drive med nyutvikling og strategi, forteller hun. 

Offisielt starter Midstigen i jobben i august, men allerede nå er hun i gang med opplæring, forteller hun. 

Hvem som tar over redaktørstolen i Aftenposten Junior i perioden Midtstigen er i vikariatet, er fortsatt uvisst. 

– Det blir lyst ut nå. Det jeg kan si er at det er en kjempemorsom og veldig meningsfull jobb, så der oppfordrer jeg virkelig gode kandidater til å søke. Powered by Labrador CMS