Gunnar Ringen Johansen og Anja Storbråten får nye oppgaver i TV 2.

MEDIEFOLK:

TV 2 ansetter to nye utgavesjefer

– To av våre største ledertalenter, sier nyhetssjef Fredrik Kirkevold.

Publisert Sist oppdatert

Gunnar Ringen Johansen (32) og Anja Storbråten (32) er ansatt som TV 2s nye utgavesjefer, skriver TV 2 i en pressemelding.

Johansen i en fast stilling, mens Storbråten i et vikariat. Begge er interne rekrutteringer.

– Gunnar og Anja er to av våre største ledertalenter. TV 2 Nyheter er i kjempeutvikling, der vi vokser på TV2.no og stadig produserer mer kvalitetsjournalistikk. De vil begge bidra til at vi fortsetter i den retningen – kanskje til og med i enda større fart, sier nyhetssjef i TV 2 Fredrik Kirkevold i pressemeldingen.

Johansen har en bachelor i journalistikk fra Universitetet i Stavanger, og har tidligere jobbet for Stavanger Aftenblad og NRK Rogaland. I TV 2 begynte han i 2019. Han startet på distriktskontoret i Stavanger, før han etter tre år flyttet til innenriksavdelingen i Oslo, der han primært har jobbet med krim siden.

 – Gunnar har fungert som vikar den siste tiden og har vist seg å fylle rollen godt. Han er bunnsolid faglig, brenner for journalistikken vi lager, og er i tillegg en reflektert og klok fyr som får ting gjort, sier nyhetssjef Kirkevold.

– Jeg setter stor pris på tilliten og gleder meg til å ta fatt på oppgaven. TV 2 er et mediehus i rivende utvikling, og det har skjedd vanvittig mye bare i løpet av de få årene jeg har vært her. Jeg ser frem til å brette opp ermene for å bidra til at vi forsetter den gode trenden vi er inne i, sier Johansen.

Storbråten har jobbet i TV 2 i to og et halvt år. Før det jobbet hun syv år i P4 Nyhetene, primært som utegående reporter, men hun har også erfaring som anker, vaktsjef og produsent. I TV 2 har hun i hovedsak jobbet med debattsatsingen på TV og nett, og som vaktsjef for TV 2 Nyheter.

– Anja er dyktig, engasjert, og tilfører viktig kompetanse til teamet. Med sin gode energi evner hun også å få med seg folk. Hun passer perfekt som utgavesjef hos oss, sier Kirkevold.

– Dette er en veldig spennende utfordring, som jeg går løs på med stor ydmykhet, sier Storbråten.

Powered by Labrador CMS