TV 2s hovedkontor på Nøstet i Bergen. Foto: Glenn Slydal Johansen

TV 2 og Canal Digital enige om ny avtale

TV 2 og Canal Digital har inngått en ny distribusjonsavtale, og alle sendinger vil gå som normalt til distributørens kunder. Altibox forhandler fortsatt om en ny avtale med kanalen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over åtte år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

– Vi er glade for at våre kunder får se TV 2s sendinger fra fotball-EM og andre store sportsbegivenheter i sommer. Vi er også enige om å fortsette samarbeidet med å utvikle gode og fremtidsrettede TV-tjenester til glede for TV-seerne, sier administrerende direktør Ragnar Kårhus i Canal Digital.

Også i TV 2 er man strålende fornøyd med at partene klarte å forhandle seg fram til en avtale.

– Dette er en avtale TV 2 kan være veldig godt fornøyd med, og som sikrer at vi kan fortsette et godt samarbeid med Telenor i formidling av vårt innhold for fremtiden, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2.

Forhandlingsfristen for en ny avtale mellom TV 2 og distributørene Canal Digital og Altibox utløper 31. mai. Forhandlingene med Altibox er ennå ikke i mål.

– Dagens forhandlinger er avsluttet, men tonen er god og dialogen fortsetter, sier kommunikasjonsansvarlig Lars Rasdal i Altibox til NTB.

– Vi har veldig god tro på å komme i havn og få til en god avtale, sier han.

Powered by Labrador CMS