Enda en lokal-tv-stasjon vurderes avviklet

Edda Media-eide Drammens Tidende vurderer om DTTV skal ha et liv også når 2009 er omme.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Dermed følger de i fotsporene til Tønsbergs Blad og VF24, som Journalisten fortalte om i forrige uke.

I Tønsberg telles det på knappene om VF24 (tidligere TV Vestfold) skal legges ned, eventuelt selges. Nå står også Eddas lokal-tv i Drammen, DTTV, på vurderingslista om mulig nedleggelse.

Strategiprosess

– Det er ikke akkurat slik, det vi gjør er å ha en fullstendig gjennomgang av virksomheten, noe som er naturlig når to nye ledere er på plass, forteller Mette Throndsen som er administrerende direktør i Drammens Tidende.

– Vi er i gang med en strategiprosess fordi den forrige strategiplanen som ble laget for en stund siden er på høy tid å ta tak i igjen.

Treffe brukerne

Throndsen forteller at ingenting er avgjort, og at en endelig avgjørelse vil komme først mot begynnelsen av november.

– Levende bilder er en av strategiene våre og i den vurderingen går diskusjonen på hvilke kanaler vi skal treffe forbrukeren i fremover. Vi har konsesjon til å sende lokal-tv ut neste år, og da må vi ta stilling til om vi skal fortsette med levende bilder inn i stua til folk.

– Hvor realistisk er det at DTTV fortsetter som før?

– Om det er realistisk eller ikke er en sum av hva folk synes og mener internt i forhold til hva de mener forbrukerne ønsker. Det er prematurt å svare på sannsynligheten. Det er en stilling vi vil ta når vi har vært gjennom dette internt.

Powered by Labrador CMS