Full jubel og sprudlende bobler da VG+ siste onsdag før jul passerte målet om 200.000 abonnenter innen utgangen av 2020.

VG+ har i dag passert 200.000 abonnenter

Klarte å innfri målet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Målet var 200.000 abonnenter innen utgangen av 2020, og i dag klarte VG+ å nå dette målet. Det forteller VG selv i en pressemelding.

– Den prestasjonen er vi utrolig stolte av. Ikke bare gir det grunn til optimisme for betalt unikt innhold, men det definerer også VG+ som det naturlig første, største og beste valget i markedet, sier Jane Throndsen, redaktør for VG+, ifølge pressemeldingen.

Redaksjonell leder for VG+/digitale historier, Beate Koren, peker på ekstremt dedikerte folk og en vilje til å gi leserne det aller beste, som to viktige årsaker til at såpass mange velger å abonnere.

– Det siste året har vi jobbet knallhardt for å skape flere eksklusive saker og bredere innholdsmiks, sportsrettigheter og noen av verdens beste dokumentarfilmer. Ambisjonene har vært høye, og da er det ekstra tilfredsstillende at vi treffer våre mange lesere og seere, sier hun ifølge pressemeldingen.

Hun legger til:

– Vi har satset sterkt på digital historiefortelling. Noen av våre beste magasindesignere jobber nå dedikert med fortellerteknikker som beriker våre beste saker - og som løfter det totale kvalitetsnivået til et nytt nivå. Responsen fra våre lesere har også vært meget god. Resultatet er at vi ser en markant økning i antall sidevisninger og lesetid på vår journalistikk.

Dagbladet Pluss kunne ved utgangen av november i år fortelle at de hadde passert 100.000 abonnenter.

Powered by Labrador CMS