Mediefolk:

Thea Agnethe Eriksen (øverst til venstre), Pia Vinningland, Sara Høines, Caroline Bjerkland (nederst til venstre), Karoline Elgesem og Siri Sønstelie.

Romerikes Blad ansetter fire nye journalister

Flere nyansatte og endringer i ledelsen

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

To journalister i fast jobb er nylig ansatt i Romerikes Blad, mens ytterligere to nyervervelser vil komme til Lillestrøm i løpet av de neste månedene. Det kommer frem i en pressemelding fra avisen.

– Vi gjennomgår for tida et større generasjonsskifte, i tillegg til at vi har styrket staben på flere områder. Siste halvår 2021 opprettet vi både en ny nettavis – MittLørenskog – og en regional papirdesk. Samtidig har det skjedd en rekke endringer både i vår hovedredaksjon i Lillestrøm og på lokalkontorene, sier ansvarlig redaktør Lars Lier, ifølge avisen selv.

Fire nyansettelser

Samtidig har Romerikes Blad gjort en rekke nye ansettelser den siste tiden.

Sara Høines har nå fått fast jobb som nyhetsjournalist etter å ha gått i et vikariat i Romerikes Blad siden desember. Høines har vært tilknyttet avisens nysatsing MittLørenskog. Hun er utdannet fotojournalist fra OsloMet.

Pia Vinningland hentes fra jobben som frontsjef i Moss Avis. Det er foreløpig ikke avklart når hun er på plass i Romerikes Blad.

Thea Agnethe Eriksen er ansatt som avisens nye SoMe-reporter, og har allerede rukket å starte i jobben. Eriksen er utdannet ved OsloMet og kom fra jobben fra nystartede ALTSÅ der hun var sosiale medier-ansvarlig.

Karoline Arnstøl Elgesem er ansatt i et vikariat som nyhetsjournalist. Elgesem hentes fra Finansavisen der hun jobbet som videojournalist. Hun begynner i Romerikes Blad allerede 5. april. Elgesem har en bachelorgrad fra Høgskulen i Volda, årsenhet i statsvitenskap og en bachelorgrad i utviklingsstudier fra Universitetet i Bergen.

Endringer i ledelsen

Caroline Bjerkland rykker opp internt og er ansatt som en av to nyhetssjefer. Hun hadde stillingen som avdelingsleder for MittJessheim, men har allerede tatt plass i en av de viktigste strategiske posisjonene i avishuset i Lillestrøm.

Samtidig som Bjerkland flyttet til hovedredaksjonen, overtok Siri Sønstelie som leder for MittJessheim fram til 1. oktober. Sønstelie begynte i Romerikes Blad så sent som i august 2021.

Powered by Labrador CMS