Christina Dorthellinger går inn i rollen som nyhetsredaktør, og fortsetter som visuell redaktør, i NTB.

MEDIEFOLK:

Christina Dorthellinger blir fungerende nyhetsredaktør i NTB

Tar over når Hilde Schjerve blir Sol-sjef.

Publisert Sist oppdatert

Christina Dorthellinger går inn som fungerende nyhetsredaktør når Hilde Schjerve vender tilbake til Aller-konsernet og blir sjefredaktør for Sol.

Dorthellinger tar over som fungerende nyhetsredaktør umiddelbart og fortsetter samtidig som visuell redaktør, melder NTB i en pressemelding.

– Jeg er svært glad for at vi har slike kapasiteter som Christina på NTB-laget. Hun har i dag ansvaret for alle NTBs nyhetsfotografer med leveranse av foto og live video, og er derfor allerede fullt påkoblet nyhetsbildet, sier ansvarlig redaktør Tina Mari Flem i meldingen.

– Hun kjenner nyhetsgolvet i NTB og tempoet der godt etter å ha jobbet tett på redaksjonen i mange år. Hun er med andre ord godt skodd for å fortsette alt det spennende og gode arbeidet vi er i gang med frem til vi får på plass en ny nyhetsredaktør, fortsetter hun.

Dorthellinger sier hennes oppgave blir å fortsette et «spennende endringsarbeid» i NTB til ny nyhetsredaktør er på plass.

– Akkurat nå jobber vi med å definere og forme fremtidens nyhetstjeneste. Det gleder jeg meg til å være med på - i tett samarbeid med alle som jobber i redaksjonen og ikke minst norske medier lokalt, regionalt og nasjonalt, sier hun i meldingen.

Powered by Labrador CMS