Hilde Schjerve vender tilbake til Aller Medie etter en periode i NTB.

MEDIEFOLK:

Hilde Schjerve blir ny Sol-sjef

– Det er et privilegium å få bli kaptein på Sol-skuta.

Publisert Sist oppdatert

Hilde Schjerve er i dag ansatt som ny sjefredaktør for Sol, skriver Aller Media i en pressemelding. Hun kommer fra stillingen som nyhetsredaktør i NTB.

– Vi er svært glade for å kunne ønske Hilde Schjerve velkommen som ny redaktør for Sol. Hun er en drivende dyktig medieleder med solid innsikt i det digitale lesermarkedet, og hun har et hjerte som banker for nyhetsjournalistikken, sier konserndirektør Alexandra Beverfjord i Aller Media.

Schjerve er utdannet ved journalistutdanningen i Bodø og har i tillegg en mastergrad i organisasjon og ledelse fra NTNU. 

Tidligere har Schjerve jobbet som redaktør for Dagbladet Pluss og redaksjonssjef for Dagbladets nyhetslinje. Hun har også redaksjonell erfaring fra VG, Adresseavisen og Akershus Amtstidene.

– Det er et privilegium å få bli kaptein på Sol-skuta, og jeg gleder meg skikkelig til å bli kjent med redaksjonen og gyve løs på oppdraget med å styrke Sols posisjon inn i fremtiden. Jeg ser også frem til å jobbe med alle de herlige og dyktige folkene i Aller Media igjen, sier Schjerve.

Hun overtar stillingen etter Andreas Heen Haaland-Carlsen, som er blitt ny sjefredaktør og administrerende direktør i Dagsavisen.

Christina Dorthellinger blir fungerende nyhetsredaktør i NTB.

Powered by Labrador CMS