NJ-leder Dag Idar Tryggestad og forhandlingsleder i MBL, Pernille A. Børset, sitter fremdeles i forhandlinger på et hotell i Oslo.
NJ-leder Dag Idar Tryggestad og forhandlingsleder i MBL, Pernille A. Børset, sitter fremdeles i forhandlinger på et hotell i Oslo.

NJ og MBL forhandler på overtid

Frist for enighet var klokken 21 i kveld.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

SISTE: Forhandlingsfristen er gått ut, men NJ og MBL er enige om at det er grunnlag for å forsette forhandlingene på overtid.

– Vi er enige med MBL om å fortsette forhandlingene utover den opprinnelige fristen. Vi jobber fortsatt for en løsning, sier NJ-leder Dag Idar Tryggestad, som også leder NJs forhandlingsutvalg, i en kort melding.

***

Fredag klokken 11.00 startet lønnsoppgjøret mellom Norsk Journalistlag (NJ) og Mediebedriftenes Landsforening (MBL).

Etter helgefri forhandler partene nå på tredje dagen, og fristen er satt til klokken 21.00 i kveld.

Dagen før oppstarten uttalte NJ-leder Dag Idar Tryggestad at fagforeningen har fått en klar bestilling om å levere på lønn, på tross av at fjorårets oppgjør var godt flere steder.

– Fasit er at disse oppgjørene er spist opp, og vi er tilbake til litt av den samme utfordringa, sa Tryggestad til Journalisten torsdag.

Tirsdag har Journalisten har vært i kontakt med MBL som sier at de ikke har anledning til å kommentere mens forhandlingene pågår. Avdelingsleder Espen Brynsrud i NJ opplyser også at de ikke ønsker å kommentere noe som helst i denne fasen av forhandlingene.

Powered by Labrador CMS