«Det ville ikke ha overrasket meg om man akkurat nå, i et hjørne eller en krok på The Well, skjult bak damp og glinsende kropper, kan finne en journalist fra Dagbladet», skriver Mats Greger.

KOMMENTAR:

Dagbladet-journalister kler seg nakne. Igjen og igjen

Dagbladets nakenreportere jakter mentale dickpics på The Well. 

Publisert Sist oppdatert
  • Dette er en kommentar skrevet av redaksjonen. Kommentaren gir uttrykk for skribentens meninger.

Store hårete mager, slappe peniser, svære pupper, blottlagte rumper og kjønn. 

Det er blant beskrivelsene man kan lese i Dagbladet-sjangeren nakenspa-reportasje. Det finnes trolig få Dagbladet-journalister som ennå ikke har fått betalt for å dra på spahotellet The Well. 

Jeg forstår dem godt. Spa er avslappende, og jeg har faktisk hatt planer om å få til en tur selv snart. Men nå frister det ikke lenger. Et besøk på The Well kan nemlig innebære å måtte stå naken foran en nistirrende Dagbladet-journalist. 

Redde og sjokkerte

Dagbladet har sendt journalister på nakenspa i alle fall siden 2019. Da kunne man lese om journalister som «vrengte av seg trusa og gikk all in på nakenspa». Siden har reportasjene kommet med økende frekvens, og de republiseres og frontes med jevne mellomrom. 

Men journalistene bak reportasjene kan ikke ha snakket mye med hverandre, eller ha lest noe særlig på Dagbladets nettsider. For enten de kommer i tospann eller alene, møter reporterne opp som blåøyde pietister hver bidige gang, og rapporterer om høy puls bare av tanken på å kle av seg.

«Måpte etter nakenspa: – Aldri sett før!», er tittelen på én artikkel. «Sjokket på nakenspa: – Svære pupper!» er en annen. For ikke å glemme true crime-tittelen «På innsiden av nakenspa».

I en av artiklene forteller en journalist at hun rett og slett er redd. I en annen artikkel kommer ayatolla-verdige utsagn som: «Kan man være nakne rundt så mange, uten at det kobles til noe seksuelt»? 

Svaret på det er ja. 

Mentale dickpics

De som imidlertid bør være redde, er gjestene på The Well. For hele Dagbladet har tilsynelatende vrengt av seg trusa, og nå skal det skrives inderlig om usikkerhet knyttet til nakenhet og egen kropp. 

De mener selvsagt at nakenhet er bra for kroppspress og sånt. Til og med befriende og naturlig. Men samtidig er det litt flaut, kanskje. 

For å kunne hamle opp med såpass revolusjonerende tanker, er selvsagt alle sanser påskrudd når sjokkerte og nysgjerrige nakenreportere er på tur. 

Det ville ikke ha overrasket meg om man akkurat nå, i et hjørne eller en krok på The Well, skjult bak damp og glinsende kropper, kan finne en journalist fra Dagbladet. En reporter som gjemmer seg i mørket, sitter og gnir seg i henda, mens vidåpne glugger lagrer mentale blinkskudd av alt de ser. Nye mager, rumper, pupper og peniser som kan brukes i den neste adjektivhistorien. 

Frykten for Dagbladet-journalister på jakt etter mentale dickpics gjør at jeg revurderer turen til dit. 

Hvis jeg først drar, bør jeg kanskje gjøre det på nakenreporter-måten, og få jobben til å betale. Kanskje jeg til og med kan bli med en Dagbladet-journalist og skildre arbeidet med en naken-reportasje? 

Da jeg vet jeg i alle fall hvor jeg har dem. 

Powered by Labrador CMS