Roy Wahlstrøm, avdelingsleder i Dagbladet, viser fram dagens avis.

Dagbladet med nytt Haaland-stunt

– Dagbladet er på folkets og supporternes side, fastslår Roy Wahlstrøm.

Publisert Sist oppdatert

Forrige fredag trykket Dagbladet en Erling Braut Haaland-maske på sportssidene i papirutgaven. Denne fredagen har Dagbladet et nytt stunt rettet mot Haaland-fansen. 

– På fotballkamper er det vanlig å se folk på tribunen med en plakat hvor de ber om drakta til en spiller. Vi har rett og slett laget en slik plakat i papiravisa, hvor man kan ta med seg Dagbladet – eller bare midtsidene – og med stor synlighet melde seg på i kampen om Haalands oppmerksomhet etter landskampene mot Skottland lørdag og Kypros på tirsdag, forklarer Roy Wahlstrøm, avdelingsleder for Dagbladet på papir.

– Når verdens heteste fotballspiller skal spille to kamper på Ullevaal stadion i løpet av noen få dager, så kommer interessen rundt Haaland til å være ellevill, og det kommer til å bli rift om å sikre seg hans landslagsdrakt – dersom han velger å gi den bort til en heldig person etter kampen. 

Dagbladet-lederen mener at drakta til Haaland aldri har stått høyere i kurs enn nå. 

– Dagbladet er på folkets og supporternes side, så vi hjelper gjerne til i kampen om å sikre seg drakta hans etter EM-kvalifiseringkampene.

Powered by Labrador CMS