Mediefolk:

Espen Løkeland-Stai er i dag nyhetsredaktør i Dagsavisen. Nå skal han dra til Brussel for Khrono. Foto: Dagsavisen

Espen Løkeland-Stai er Khronos første Brussel-korrspondent

Imponert over Khrono.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fem år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nyhetsredaktør i Dagsavisen, Espen Løkeland-Stai, er ansatt som korrespondent på Khronos nyopprettede Brussel-kontor, skriver Khrono i dag.

– Kunnskapsfeltet er et viktig felt som i dag er underdekt, og som jeg er veldig opptatt av. Det er lite journalistikk om det som skjer internasjonalt og det er det på tide å gjøre noe med, sier Løkeland-Stai til Journalisten.

Han har lang erfaring med utenriksjournalistikk. Tidligere har han vært Paris-korrespondent og utenriksredaktør for Klassekampen.

De siste fem årene har han vært nyhetsredaktør i Dagsavisen og gleder seg nå til nye utfordringer. Han skryter av måten Khrono har bygget seg opp til å levere god og viktig journalistikk i sitt nisjeområde.

– Jeg er imponert over at Khrono i 2019 satser offensivt på utenriksjournalistikk. Jeg har alltid vært glad i utenriks og synes det er veldig allright å gjøre noe annet, sier Løkeland-Stai.

Redaktør Tove Lie i Khrono er glad for å få Løkeland-Stai på laget.

– Sammen skal vi drive nybrottsarbeid på nisje-utenriksstoff for kunnskapssektoren. Fra Brussel-kontoret får han en viktig og sentral rolle i redaksjonen på et av våre nye satsingsområder, sier Lie til egen avis.

Powered by Labrador CMS