Ifølge det midlertidige styret i Monster-klubben, her ved Emely Støtvig og Maria Bodøgaard, har det vært positiv respons fra ledelsen i forbindelse med opprettelsen av klubben.

Danner NJ-klubb i Monster: – Tariffavtale er viktig for hele bransjen, også for oss

– Etter å ha sett jobben som er blitt gjort på Strix, ser vi nytten av å være organisert, sier den nye NJ-klubben. 

Publisert

I mars kunne Norsk Journalistlag (NJ) melde om stiftelsesmøte for NJ-klubben i produksjonsselskapet Monster. Klubben har nå opprettet et midlertidig styre som skal fungere frem til over sommeren. 

Det midlertidige styret består av Maria Bodøgaard, Bendik Mondal, Robin Hansen-Tangen og Emely Støtvig

Etter sommeren vil det bli valgt klubbleder og permanent styre. Det sier produksjonsleder Emely Støtvig, til Journalisten. 

–  Det har vært stor interesse for opprettelsen av klubben blant ansatte på huset. Vi har allerede mange medlemmer og stadig nye melder seg inn fra de fleste fagfunksjonene, sier hun.

Det er mange fordeler ved å være fagorganisert, sier Støtvik, spesielt tryggheten som kommer med å føle at man har noen i ryggen, og peker blant annet på arbeidet NJ har gjort i produksjonsselskapet Strix.

– Etter å ha sett jobben som er blitt gjort på Strix, ser vi nytten av å være organisert. Det skaper samhold og fellesskap i en bransje som ikke har en så sterk klubbkultur fra før av. Samtidig styrker det fellesskapsfølelsen innad på huset.

 Ifølge Støtvik og det midlertidige styret har det vært positiv respons på opprettelsen av klubben på huset. Både blant de ansatte og fra ledelsen i Monster. 

– Vil tariffavtale være en målsetting for klubben i Monster?

–  En tariffavtale er viktig for hele bransjen, også for klubben i Monster.

Til opplysning: Journalisten eies og utgis av Norsk Journalistlag.

Powered by Labrador CMS