– Det er klart at det er en spesiell situasjon for alle parter når man står midt i en krise der det snakkes om store kostnadskutt, sier Margrethe Håland Solheim til Kampanje.

Lønnsforhandlinger 2023

Enighet om lønn i TV 2

Landet årets lønnsforhandlinger rett før allmøte.

Publisert Sist oppdatert

– Det var litt over det enkelte andre medier har landet på. I tillegg slapp vi diktat, som vi har sett i mange andre mediehus, sier Margrethe Håland Solheim, leder for redaksjonsklubben i TV 2, til Kampanje

Resultatet ble en lønnsøkning på litt over 5,2 prosent.

Fredag denne uka har TV 2 innkalt til allmøte. Det er ventet at kuttplanene vil være et tema på møtet. Mediehuset har tidligere varslet at det planlegger å redusere kostnadene med cirka 400 millioner kroner

På spørsmål fra Kampanje om hvordan det er å gå inn i lønnsforhandlinger rett før store kutt skal presenteres, svarer den lokale NJ-lederen:

– Det er klart at det er en spesiell situasjon for alle parter når man står midt i en krise der det snakkes om store kostnadskutt. Men våre medlemmer jobber knallhardt selv om det er usikre tider, noe også ledelsen anerkjenner. Derfor er vi veldig glad for at vi hadde en fin dialog gjennom forhandlingene - og klarte å komme til enighet.

Powered by Labrador CMS