Mediefolk:

Erik Stephansen, Julie Solberg og Siv Bjerke får nye arbeidsoppgaver som ledere i Nettavisen.

Nye oppgaver venter disse tre i Nettavisen

Rykker opp og får mer ansvar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nye oppgaver og nye ledere. Det er budskapet i en pressemelding fra Nettavisen.

Julie Solberg er ansatt som nyhetssjef for underholdning i Nettavisen. Hun har vært ansatt i avisen siden 2018 og har tidligere erfaring fra Se og Hør og Dagbladet.

– Vi så tidlig at vi med Julie har med et stort journalistisk talent å gjøre. Nettavisen har tatt store steg med underholdningsjournalistikken de siste årene og kommer til å gjøre det ytterligere med Julie som sjef, sier sjefredaktør Gunnar Stavrum i pressemeldingen.

Siv Bjerke er konstituert i stillingen som nyhetssjef i nyhetsavdelingen, en stilling som også vil bli lyst ut med det første, skriver Nettavisen.

Bjerke har bekledd en rekke sentrale roller i avisen siden hun kom til redaksjonen i 2014. Hun har blant annet vært vaktsjef, reportasjeleder og debattredaktør.

Også Nettavisen-veteranen Erik Stephansen får nye oppgaver i avisen. Han har takket ja til ansvaret som politisk redaktør i det man slår sammen debattavdelingen med politisk avdeling.

– Politikk er et kjerneområde for oss og blant de vi scorer høyest på i leserundersøkelser. Nå er en av våre mest erfarne folk leder for segmentet og vi står godt rustet til en svært interessant valgkamp, sier Stavrum.

Stephansen har erfaring fra både Dagbladet og TV 2 og har vært i Nettavisen siden 2014 - både som nyhetsredaktør og redaktør med ansvar for menings- og debattstoffet.

Tidligere i dag ble det kjent at Espen Teigen forlater Nettavisen for å bli pressesjef i Fremskrittspartiet.

Powered by Labrador CMS