Fredrik Græsvik har sin siste arbeidsdag i TV 2 31. desember i år.

MEDIEFOLK:

Fredrik Græsvik slutter i TV 2

– Jeg har lyst til å prøve noe annet. Jeg har mange prosjekter på gang allerede, sier TV 2-profilen - som samtidig innrømmer at det er skummelt å slutte.

Publisert Sist oppdatert

Det er TV 2 selv som melder at den profilerte reporten nå forlater mediehuset. Fredrik Græsvik har i likhet med flere kjente TV 2-fjes valgt å søke om sluttpakke i den pågående nedbemanningen i TV 2.

– Jeg er redd. Jeg syns dette er skummelt, sier Græsvik til TV 2.

Siste arbeidsdag i TV 2 har Græsvik allerede 31. desember. 

– Jeg har lyst til å prøve noe annet. Jeg har mange prosjekter på gang allerede. Jeg skriver en bok og jeg har et podkastprosjekt. Jeg er i full jobb i det øyeblikket jeg går ut døra. Nå er jeg også friere til å holde foredrag for bedrifter og lignende. Det har allerede vært ganske mange som har tatt kontakt og booket meg til dette.

56-åringen har jobbet i TV 2 siden 1994 i en rekke forskjellige roller, blant annet som kanalens USA-korrespondent. Han har også som utenriksreporter dekket kriser og kriger i en rekke land og kontinenter.

– Da jeg var korrespondent, så kom alt annet enn jobb i andre rekke. Jeg har hatt nesten 3000 reisedøgn, det meste i krigssoner, gjennom 30 år. Jeg har måtte «slippe» familien og løpt på rykk.

I november ble det kjent at TV 2 skal kutte 120 årsverk. Målet er å redusere kostnadene med 400 millioner kroner.



Powered by Labrador CMS