Forlagssjef Pål Nisja-Wilhelmsen sammen med sin første forfatter, Gunnar Stavrum.

Nettavisen lanserer forlag. Gir ut ny bok fra Gunnar Stavrum

– Det viktigste er ikke om vi utgir papirbok eller e-bok, men at vi har et solid innhold.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I likhet med VG starter Nettavisen nå bokforlag.

– Raske nyheter er best på telefon, brett eller desktop, men vi ser at noen kan foretrekke å lese bøker på tradisjonelt vis. Det viktigste er ikke om vi utgir papirbok eller e-bok, men at vi har et solid innhold. Det har vi hatt tidligere uten å ha infrastruktur til å utgi det, og har bestemt oss for å gjøre noe med det og etablerer forlaget vårt, sier Pål Nisja-Wilhelmsen, som blir Nettavisens nye forlagssjef, i en pressemelding.

– Her tilbyr vi noe unikt - vi forhåndsselger bøkene med en gang de er signert i nettbutikken eller når cover er klart. Da får man også med en unik markedsføringspakke gjennom våre kanaler, fortsetter han.

Første bok på Nettavisens nye forlag.

Den første boken som blir tilgjengelig hos forlaget, er skrevet av Nettavisens sjefredaktør Gunnar Stavrum selv, og har fått navnet Bruk og misbruk av meningsmålinger. Disse triksene må du kunne.

«Etter en mannsalder som profilert medieleder tok han i fjor en mastergrad i statsvitenskap og er nå klar med en bok om hvordan meningsmålinger misbrukes», skriver Nettavisen i pressemeldingen.

Stavrum har tidligere skrevet uautoriserte biografier om Petter A. Stordalen, Kjell Inge Røkke og John Fredriksen. Sistnevnte sammen med Nettavisen-gründer Odd Harald Hauge.

– Da koronaepidemien kom og annonsemarkedet midlertidig falt tilbake, levde vi godt på de mange andre og mindre inntektskildene vi møysommelig har bygd opp ved siden av annonsemarkedet. Nå ser vi om det et sånt potensiale også med bøker, sier Stavrum i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS