Mediefolk:

– La oss håpe jeg ikke blir erstattet av robotjournalisten «Vaaland 2.0» med det første sier Mattis Vaaland.

Kode24 henter ny reporter fra Vårt Land

Mattis Vaaland er ansatt i nettavisen for utviklere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Kode24 utvider redaksjonen med Mattis Vaaland som ny journalist, skriver nettavisen i en pressemelding.

Vaaland har jobbet fire år med nyheter i Vårt Land. Før det skrev han for Universitas.

Ifølge pressemeldingen er han en ekte nerd som har master i historie og er snart ferdig med en master i sakprosa, hvor han skriver om cyberpunk-sjangeren.

– Jeg gleder meg til å lage journalistikk for og om utviklere, en yrkesgruppe som blir stadig viktigere for samfunnet. Vi er allerede best på vår nisje, men håper å bidra til at vi blir enda bedre, sier Vaaland.

Han legger til:

– La oss håpe jeg ikke blir erstattet av robotjournalisten «Vaaland 2.0» med det første. Her er det bare å prestere.

– Vi gleder oss til å få Mattis med i Kode24. Det betyr at vårt lille redaksjon øker med 50 prosent og vi får laget enda mer kvalitetsjournalistikk om kodere og utviklere, sier Jørgen Jacobsen som sammen med Ole Petter Baugerød Stokke startet Kode24 for tre år siden.

Kode24 er en del av nisjesatsningen til Scandinavia Online. Tidligere har selskapet startet elbilnettstedet Elbil24 og seniornettstedet vi.no. I tillegg driver de Sol Nyheter.

– Vi vokser mye nå og har knekt koden for hvordan vi får lesere, hvordan vi tjener penger på annonser og hvordan vi klarer å få brukerne til å betale. Nå skal vi også bli gode på å skalere dette opp, sier Jan Thoresen, administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Scandinavia Online.

Powered by Labrador CMS