Trond Lepperød er valgt som ny leder for redaksjonsklubben i Nettavisen. Foto: Privat

Det forrige klubbstyret gikk i oppløsning, nå gjør Trond Lepperød comeback som leder

Ekstraordinært årsmøte i Nettavisen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over fire år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Nettavisens klubbstyre har den siste perioden vært preget av konflikt og uenighet. Da Journalisten omtalte konfliktene i styret tidligere denne måneden, var det ikke engang enighet i styret om hvorvidt de faktisk er et styre.

Mandag ettermiddag melder klubben at det 14. november ble avholdt et ekstraordinært årsmøte hvor et nytt styre ble valgt.

Det nye styret består av: Trond Lepperød (leder), Morten Solli og Maria Schiller Tønnessen med Kjetil Mæland og Siv Bjerke som vararepresentanter. Mæland var leder i styret fram til det ekstraordinære årsmøtet.

Trond Lepperød har vært ansatt i Nettavisen siden 2004 og har også tidligere vært klubbleder i avisen. Morten Solli startet i Nettavisens økonomiredaksjon i fjor og har mangeårig erfaring som klubbstyremedlem i Egmont Publishing og Computerworld. Maria Schiller Tønnessen er ny i styret og hører til Nettavisens vaktsjefteam. Hun har jobbet i Nettavisen siden 2014.

– Det er ikke farlig å gå løs på en ny runde i styret når man har med seg så flinke folk. Når vi også har med to tidligere klubbledere på varaplass, Siv og Kjetil, så føler jeg at vi er meget godt rustet, sier nyvalgt leder Lepperød i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for at medlemmene ville ha med avtroppende leder Kjetil Mæland videre og at han sa seg villig. Han har stått på for medlemmene de siste årene både i lønnsoppgjør og andre saker og er en ressurs for oss, fortsetter han.

Powered by Labrador CMS