Etter seks år som Ap-rådgiver på Stortinget, starter Lars Raaum i ny jobb i Mediebedriftenes Landsforening til høsten.

Mediefolk:

Lars Raaum blir ny samfunns- og myndighetskontakt i MBL

– De frie, redaktørstyrte mediene er en forutsetning for demokratiet vårt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Mediebedriftenes Landsforening (MBL) kan i dag fortelle at Lars Raaum (38) er ansatt som samfunns- og myndighetskontakt i . Han tiltrer stillingen i august.

Raaum har jobbet seks år som politisk rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe, og har i dag rollen som politisk rådgiver for partiets parlamentariske leder.

Før dette jobbet han flere år i Schibsted og Aftenposten, blant annet med digital produktutvikling. Raaum har en mastergrad i Politics and Government in the European Union fra London School of Economics.

– De frie, redaktørstyrte mediene er en forutsetning for demokratiet vårt, men de utfordres av teknologisk utvikling og globale plattformer som får stadig mer makt. Jeg ser frem til å bruke både erfaringen min fra bransjen, og erfaringen og utdannelsen min innen politikk i Norge og EU til å bidra til å ivareta og styrke den avgjørende samfunnsrollen mediene har, sier Raaum i en pressemelding.

– Lars har både kunnskap og erfaring som er svært relevant for vårt arbeid for gode rammebetingelser. Jeg er glad for at han takket ja til å jobbe i MBL, og ser frem til å få Lars med på laget, sier administrerende direktør Randi S. Øgrey i MBL.

Powered by Labrador CMS