Linda Bournane Engelberth i utstillingen «Persona» på NoPlace i Oslo tidligere i år. Arkvifoto: Andrea Gjestvang

Linda Bournane Engelberth blir medlem i VII Photo

En av de største forandringene i fotobyråets historie, skriver VII når de nå tar inn elleve nye medlemmer. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over seks år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Et av verdens mest prestisjefulle fotobyråer, VII Photo, har tatt inn nye medlemmer. Linda Bournane Engelberth er en av dem. I kunngjøringen på egen hjemmeside skriver VII:

«Byrået er glade for å få jobbe med disse dypt talentfulle og ressursrike nye medlemmene, som i sine ulike stadier av karrieren tilfører mange ferdigheter, ulike stemmer og erfaringer til VII. De har engasjement, lidenskap og momentum, og er fotografer, filmskapere og historiefortellere som kan hjelpe VII til å utvikle de nye kanalene og initiativene som er helt avgjørende for et moderne fotobyrå.»

Engelberth, som tidligere var ansatt som fotograf i Klassekampen, ble tatt opp i VII sitt to-årige mentorprogram i januar 2015. Nå blir hun fullverdig medlem, som første norske fotograf noensinne. I tillegg ønsker VII fotografene og filmskaperne Anush Babajanyan, Zackary Canepari, Ziyah Gafic, Ilvy Njiokiktjien, Carlos Javier Ortiz, Ruddy Roye og Nichole Sobecki velkommen. Maggie Steber, Sara Terry, Dr. Paul Lowe og Daniel Schwartz tas inn som «emeritus medlemmer». 

Les også Utfordrer dokumentarsjangeren med fiktiv livshistorie om sin mor

Powered by Labrador CMS