Marit Kalgraf går fra redaktørjobben i Vestnytt og Askøyværingen.
Marit Kalgraf går fra redaktørjobben i Vestnytt og Askøyværingen.

MEDIEFOLK:

Marit Kalgraf blir ny regiondirektør i Polaris Media Vest

– Jeg gleder meg til å starte på oppgavene og til å bli kjent med de ansatte, spesielt i de mediehusene som jeg ikke har jobbet med før, sier Kalgraf.

Publisert Sist oppdatert

Polaris Media Vest AS ansetter Marit Kalgraf som administrerende direktør i regionen Polaris Media Vest. Det kommer frem i en pressemelding. Kalgraf er i dag ansvarlig redaktør i lokalavisene Vestnytt og Askøyværingen.

– Jeg gleder meg til å starte på oppgavene og til å bli kjent med de ansatte, spesielt i de mediehusene som jeg ikke har jobbet med før, sier Kalgraf, ifølge pressemeldingen. 

Polaris Media Vest bestod frem til nylig av mediehusene Sunnhordland, Bømlo-nytt, Marsteinen og Stord24. I høst kjøpte imidlertid Polaris Media 51 prosent av Vestnytt, Askøyværingen, Strilen og Bygdanytt i bergensregionen og Øyposten og Randaberg24 i Rogaland. Schibsted eier fremdeles 49 prosent av disse, heter det i pressemeldingen. 

– Det er gledelig å se hvor stor interesse det har vært for denne jobben. Det har vært svært mange gode og kvalifiserte kandidater i prosessen, og sterk konkurranse om å få jobben. Da er det også ekstra gledelig at en intern kandidat går helt til topps. Det viser at vi har svært dyktige folk i ledelsen i våre mediehus, og også at det er rom for å vokse i Polaris Media, sier styreleder i Polaris Media Vest, Håvard Kvalheim.

Kalgraf  skal lede en region med 10 mediehus, rundt 75 ansatte og en omsetning på om lag 124 millioner årlig. 

Powered by Labrador CMS