Tinna Gudmundsdottir blir ny produkt- og strategidirektør i NHST.

MEDIEFOLK:

Redaktør blir direktør – går inn i NHSTs konsernledelse

DNs utviklingsredaktør Tinna Gudmundsdottir får nye oppgaver.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

NHSTs produkt- og strategidirektør Julie Lundgren tar over konsernets Asia-kontoret for ett år, skriver mediekonsernet i en pressemelding.

Ny produkt- og strategidirektør blir Tinna Gudmundsdottir, som i dag er utviklingsredaktør i Dagens Næringsliv (DN). Endringen gjør at hun nå går inn i NHSTs konsernledelse.

– Tinna Gudmundsdottir kjenner både DN og konsernet godt, og vil sikre at vi har god fart i både produkt- og strategiutvikling i tiden fremover, sier konsernsjef Trond Sundnes i pressemeldingen.

– Jeg har de siste årene vært så heldig å jobbe med nesten alle fagområdene som til sammen utgjør DN. Jeg har enorm tro på kraften som ligger i få folk og fagområder til å spille sammen for at vi skal lykkes. Derfor var det litt vanskelig å takke nei når jeg nå fikk muligheten til å bruke tolv måneder til å bli kjent med enda flere kolleger, sier Gudmundsdottir.

Julie Lundgren skal lede NHSTs Asia-operasjoner de neste 12 månedene.

NHST Media Group har hovedkontor i Oslo, men også kontorer i London, Singapore, Stamford og Bergen.

Lundgren reiser til Singapore for å gå inn i en interimrolle som leder av NHSTs Asia-operasjoner de neste 12 månedene.

– Nåværende leder ved Singapore-kontoret Leonard Stornes har lagt ned en betydelig jobb de siste 30 årene i å bygge opp vår tilstedeværelse i Singapore. Når han nå slutter, skal Julie Lundgrens opphold de neste 12 måndene bidra til å knytte Singapore-kontoret tettere til konsernet og samtidig videreutvikle vekststrategi i regionen, sier Sundens.

De 20 ansatte i Asia jobber hovedsakelig med salg, men består også av journalister og administrativt ansatte.

– Singapore er en sentral asiatisk hub både for shipping og energi, og der vi over tid har etablert en betydelig abonnements- og annonseportefølje. Og så er det er en region med stort vekstpotensiale for oss, og det gleder jeg meg til å jobbe mye med i året som kommer, sier Lundgren.

Powered by Labrador CMS