Det er ikke tvil om at Se og Hør skal dekke bryllupet stort, sier Ulf André Andersen.

Se og Hør rigger seg for Märthas bryllup: –  Kommer til å dekke stort og dypt

Publisert

Onsdag kunngjorde Märtha Louise og Durek Verrett at de skal gifte seg neste sommer. Nærmere bestemt 31. august. 

Festen skal foregå på Hotel Union i Geiranger, og det ventes celebre gjester fra både inn- og utland til den lille vestlandsbygda. 

Hos Se og Hør har redaksjonen allerede gjort seg opp tanker om dekningen neste sommer, og ifølge sjefredaktør Ulf André Andersen skal det satses stort. 

Gjester på reiseveien

– Vi kommer til å dekke det stort og dypt. Hva vi konkret skal gjøre må vi komme tilbake til, sier Andersen til Journalisten. 

Ukebladet har vært klar over bryllupsplanene en stund, ifølge Andersen, men selve datoen ble først kjent onsdag. Nå er spenningen knyttet til hvem som kommer til feiringen. 

– Tidligere har man offentliggjort store deler av gjestelisten. Det blir spennende å se hvilke utenlandske kongelige som kommer, og hvilke kjendiser som kommer, sier han.  

Men det er ikke bare å dekke en feiring av en slik størrelse, særlig ikke når lokalene befinner seg relativt grisgrendt til, på et sted med begrensede overnattingsmuligheter. De har allerede begynt å tenke på overnatting og transport, sier Andersen. 

– Det er i tillegg ikke så lett å komme seg dit. Ikke for gjester heller. Man må fort fly til Vigra og leie bil, men det skaper kanskje ekstra rom for å fange opp folk på vei til og fra.

– Har dere bobil?

– Vi har alt. 

 God stemning 

Arbeidet med neste års bryllup er imidlertid så vidt i gang, understreker Andersen. Hva som skal på  papir, nett og tv skal vurderes, i tillegg til kjendisdesken de har sammen med Dagbladet

Samtidig må man kartlegge rammebetingelsene for dekningen: 

– Vi må finne ut om hotellet er sperra, og det er mye som skal på plass. Under Märthas forrige bryllup i Trondheim var det flyforbud, for eksempel.

 På spørsmål om hvordan stemningen ble i redaksjonen da bryllupet ble annonsert, svarer Andersen: 

– Det er alltid god stemning når det kommer et kongelig bryllup. Vi er egentlig glad hver gang det skjer noe i kongelige kretser. 

Powered by Labrador CMS