– Vi kommer til å følge opp medarbeiderne våre så godt vi kan, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland i Tønsbergs Blad etter hendelsen.

Trusler mot journalister

Tønsbergs Blad-journalister truet av maskerte personer

Så seg nødt til å forlate biltreff i Larvik på grunn av amper stemning.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kveld valgte Tønsbergs Blad-journalister å forlate et biltreff i Larvik etter at flere maskerte personer omringet dem og truet med at de skulle knuse kamerautstyret deres, skriver avisen.

«Det ble gitt trusler om at journalistene skulle havne øverst på en slags liste, hvis noen av deltakerne ble tatt som følge av bildene og videoene. Videre krevde de at journalistene skulle gi fra seg minnekortet før vi kunne forlate stedet», fortsetter avisen i sin omtale av hendelsen.

Situasjonen skal imidlertid ha roet seg ned etter en stund, men da journalistene forsøkte å forlate området ble bilen deres forsøkt sperret inn, skriver TB.

«De ville ikke flytte bilene sine, selv etter flere anmodninger. Etter mye fram og tilbake, ble de filmet av journalistene, og først da flyttet de på bilene sine», fortsetter avisen.

– Det er svært uheldig. Vi kommer til å følge opp medarbeiderne våre så godt vi kan, sier ansvarlig redaktør Sigmund Kydland til Drammens Tidende.

Ifølge Drammens Tidende ble det publisert et innlegg i sosiale medier søndag, hvor personer som var med på biltreffet, og som skal ha vært involvert i hendelsen, hevder at de ikke truet journalistene.

Powered by Labrador CMS