Klubbleder i Aller Media, Mina Helene Knudsen, er fornøyd med 4,2 prosent lønnsøkning i årets oppgjør.
Klubbleder i Aller Media, Mina Helene Knudsen, er fornøyd med 4,2 prosent lønnsøkning i årets oppgjør.

Lønnsoppgjør

Fornøyd med oppgjøret i Aller Media: – Det er vel ingen som får økt kjøpekraft i årets oppgjør

– Glade for at ledelsen også gir tilbake i form av lønn.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Årets lønnsoppgjør i Aller Media er i havn, og journalistene sikret seg en økning på 4,2 prosent. Det tilsvarer 32.000 kroner i året.

Klubbleder Mina Helene Knudsen skriver i en e-post til Journalisten at Aller Media er i medvind, og at de er glade for at ledelsen også «gir tilbake i form av lønn».

Tøffe forhandlinger

– Det har vært tøffe forhandlinger i år, og det sier seg selv når konsumprisindeksen er på over 6 prosent og frontfaget er på 3,7 prosent. Likevel har forhandlingsklimaet vært godt og vi er veldig fornøyde med årets resultat, skriver Knudsen.

Aller Media gir blant annet ut KK, Se og Hør og Allers. Ifølge Knudsen sørger årets oppgjør for at ingen av klubbmedlemmene får et oppgjør på under 30.500 kroner.

Høy prisvekst

– Med den høye prisveksten som har vært, er det vel ingen som får en økt kjøpekraft i årets lønnsoppgjør. Sett bort ifra det, er vårt oppgjør et signal fra ledelsen om at de ser resultatene vi er med på å skape.

Tidligere i år har blant andre Nettavisen, VG og Story House Egmont hatt sine lønnsforhandlinger. I juni så klubben i Nettavisen seg fornøyd med en økning på 4,2 prosent, mens VGs klubbleder Jørgen Braastad hadde vanskelig for å akseptere 4,1 prosent da deres oppgjør var klart i slutten av august.

Tidligere i august endte forhandlingene i Story House Egmont med et lønnsdiktat på 3,6 prosent, som ifølge klubbleder Harald Grevskott var opprørende.

Powered by Labrador CMS