Harstadværingene Erlend Andreassen og Elin Astrid Gjøvik Glad har fått jobb i iHarstad.
Harstadværingene Erlend Andreassen og Elin Astrid Gjøvik Glad har fått jobb i iHarstad.

Midt i krisa har nystartede iHarstad fått to nye medarbeidere

Har ansatt journalist og markedskonsulent.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Amedia-eide Nu Publishings nye avis i Harstad har ansatt én journalist og én markedskonsulent. Det har iHarstad selv meldt på sine Facebook-sider.

Elin Astrid Gjøvik Glad (32) skal jobbe som journalist for iHarstad. Hun har studert journalistikk i England, hvor hun bodde i mange år, og har blant annet jobbet med markedsføring for Nordlys tidligere.

– Jeg får et skikkelig kick av rushet som oppstår når man rapporterer siste nytt. Men som skribent liker jeg spesielt godt å skrive saker som går i dybden og lar meg lære noe nytt om et emne. Jeg synes også det er gøy å skrive portretter. Alle mennesker har en spennende historie, bare man tar seg tid til å lytte, sier Glad, ifølge innlegget.

Erlend Andreassen (24) blir iHarstads markedskonsulent. Han har blant annet jobbet som selger.

– Det er veldig spennende å være med på å etablere en helt ny nettavis. I den nye jobben skal jeg hjelpe bedriftene i Harstad til å selge og nå så mange som mulig med et budskap som virkelig fenger og skaper engasjement, sier han, ifølge iHarstad.

iHarstad skal være en direkte konkurrent til Harstad Tidende (HT), og har HTs tidligere nyhetsredaktør Morten I. Jensen som ansvarlig redaktør, samt tidligere HT-frontsjef Lars Richard Olsen som nyhetsredaktør.

Powered by Labrador CMS