Mediefolk:

Sjefredaktør Gunnar Stavrum med Halvor Ripegutu (t.v.) og Stian Guldhaug i Nettavisens redaksjonslokaler mandag formiddag.

Opprykk i Nettavisen

Nye sjefer og nytt ansvar.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I forbindelse med at nyhetsredaktør René Svendsen vender tilbake til sin gamle jobb som sjefredaktør i Fredriksstad Blad, har sjefredaktør Gunnar Stavrum gjort flere endringer i Nettavisens ledelse, skriver Nettavisen i dag.

Stian Guldhaug forfremmes til utviklingsredaktør. Han har tidligere jobbet som analytiker og ansvarlig for søkemotoroptimalisering.

– Nå oppgraderer vi til Stian Guldhaug 2.0 og jeg gleder meg veldig til å se den nye versjonen. Den gamle var en fremoverlent og heldigital utgave med veldig spennende perspektiver på fremtiden, sier Stavrum til egen avis.

Det er flere endringer på gang:

Halvor Ripegutu har vært en sentral brikke i Nettavisen i en årrekke, de siste halvannet årene som reportasjeleder i økonomiredaksjonen. Han tar nå over ledelsen av avdelingen. Henrik Meidell tar over tilsvarende i deskleddet, mens Carina Bredesen går all in som nyhetssjef i nyhetsredaksjonen, forklarer Stavrum.

Det gjøres også endringer i magasindelen, hvor alt stoff nå samles under Lars Wærstads ledelse.

Powered by Labrador CMS